Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heel simpel antwoord: aandacht voor detail en strevend naar perfectie zijn onze kernwaarden van TT Carbon Parts. We bieden een breed assortiment carbon onderdelen aan voor vrijwel alle motormerken. We zijn exclusief distribiteur van AMC en importeren ook carbon onderdelen van andere producenten. Selectie van producenten wordt zorgvuldig verricht waarbij gekwalificeerd wordt op ervaring, kwaliteit en service.

Zie betalingsmogelijkheden op de website. We bieden aan: Ideal, Paypal, Visa, Mastercard.

Ja, TT Carbon Parts verzendt internationaal.

We streven ernaar om onze leveringen zo snel mogelijk te voldoen. We geven de indicatie van de levertijden op artikel niveau op onze webshop aan (dit geldt enkel voor NL). Internationale leveringen kunnen hiervan afwijken. Doorgaans slagen wij er in om het AMC assortiment tussen 5 – 10 werkdagen te leveren. De overige carbon onderdelen zijn “custom made” en worden dus geproduceerd na ontvangst van de opdracht. Houdt hierbij rekening met een levertijd van 6 – 8 weken.

Ja, we bieden garantie. We refereren naar de verkoopvoorwaarden die opgenomen zijn op onze site. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via mail: info@ttcarbonparts.nl.

We streven ernaar om een zo goed mogelijk assortiment aan te bieden. De kans is aanwezig dat uw onderdeel niet in onze webshop staat vermeld. Doe je aanvraag via e-mail (info@ttcarbonparts.nl) en je krijgt binnen 24 uur antwoord terug.

Producten kunnen geruild worden door middel van de link: Retourformulier TT Carbon Parts 2020.

CHECKLIST
1. Geen boorgaten of dergelijke beschadigingen en moet in verkoopbare conditie zijn.

*Beschadigde onderdelen zoals geboorde gaten, barsten, krassen en deuken worden niet geaccepteerd. 

2. Formulier volledig invullen en voor verzending van het pakket e-mailen naar info@tt-carbonparts.nl.

3. We bevestigen je retourverzoek waarna je het pakket kunt afgeven. 

4. Pakket afgeven aan willekeurige pakketdienst inclusief dit herroepingsformulier. De retourkosten zijn op rekening van de klant.

Login

Lost your password?