Over Ons

TT-CARBON

OVER ONS

TT-Carbon Parts is ontstaan uit de passie voor motoren en heeft als doel om hoogwaardig kwaliteit carbononderdelen te voorzien aan vrijwel alle motorrijders in het land. Wat het doel ook betreft van de motorrijder: performance, visuele status of protectie… TT-Carbon Parts snapt de persoonlijke wensen van de motorrijder. We zijn een jonge onderneming en de liefde voor motoren is in begin 2010 onstaan. Afkomsting uit het noorden, niet ver van het TT circuit in Assen, versterkte onze beleving voor motoren elk jaar weer tijdens haar evenemementen zoals de MotoGP, WSBK, BSB en talloze andere race-dagen. Logischerwijs ontkwamen we er niet aan om ook zelf motor te rijden: in het dagelijks leven, motorvakanties in Europa en circuitdagen op het TT circuit in Assen zelf. We begrijpen het ombeschrijvelijke gevoel van de motorrijder. Kortom: TT Carbon Parts, voor motorliefhebbers – door motorliefhebbers.

We weten ons te onderscheiden in het brede aanbod van producten waarbij we letten op kwaliteit en pasvorm. Zo streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten door de juiste producten aan te bieden tegen de juiste prijzen. Wij maken carbon onderdelen beschikbaar voor elke motorrijder tegen scherpe prijzen. Carbon onderdelen voor Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, Ducati, Aprilia, MV Agusta, BMW, Triumph en KTM zijn opgenomen in onze webshop. Zit uw onderdeel er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we zullen binnen 24 uur met een nuttig antwoord komen. Ook is het mogelijk om carbon te voorzien voor merken als Harley Davidson, Buell, Husqvarna, Beta en Sherco via het contact formulier.

Samenwerken met producenten kenmerkt TT-Carbon Parts en zijn we exclusief distribiteur van AMC Carbon. Hierdoor bieden we 100% pasgarantie. Naast AMC leveren we carbon van overige producenten.

Service staat hoog in het vaandel: communicatie, advies en after-care. Is de klant tevreden, dan zijn wij tevreden!

We zijn trots dat we in 2020 deel mogen zijn van dit prachtige machine. Coureur Manouk van Ooijen strijdt in de ProCub600 met nummer 112.

BEDRIJFSINFO

BEDRIJFSINFORMATIE

Adres: Plantsoenlaan 11, 9635 AC Noordbroek, Groningen, Netherlands

Telefoonnummer: +31 85 – 060 56 84

Emailadres: info@tt-carbonparts.nl

KVK-nummer: 74853902

BTW-nummer: NL860050749B01

Login

Lost your password?